روشتهیه
كرفس و قدري روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود. آنگاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا نخودفرنگي، هويج، سيبزميني، جوز، زنجفيل، نمك، فلفل و سير را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد. سپس تخممرغ، آرد و شير را مخلوط كنيد و از صافي عبور دهيد، ته تابة مناسبي را چرب كنيد و تابه را روي حرارت بگذاريد هر بار قدري از مايه را در تابه بريزيد و با حركت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش كنيد، يك طرف كرپ كه پخته شد آن را زير و رو كنيد. به همين ترتيب كرپها را بپزيد. اينك پنير را با مواد فراهم كرده اضافه كنيد و هر بار روي هر كرپ قدري از مايه بريزيد و آن را رول كنيد. حالا روغن را در ظرف گودي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود.
سپس هر بار رولها را در سفيدة زده شده بزنيد و در آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.