تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، پودر شكر و وانیلین را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس مخلوط آرد و آرد ذرت را اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا مایهی فراهم كرده را در كیسهی شیرینیپزی، دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید و هر بار گلهائی از آن را با فاصله، روی سینی بگذارید.
اكنون سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویتها را بپزید. اینك آنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و بین هر دو بیسكویت، اندكی مارمالاد بگذارید و به هم بچسبانید.
سپس رویشان پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.