آشپزباشی - سرمه جلیلی
گوشت، پياز، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و ورز دهید. آنگاه بصورت كوفتههاى كوچك درآورده و به همراه روغن در تابه مناسبی روی اجاق سرخ كنيد.
حالا در تابه ديگری كره را روی حرارت اجاق آب کنید سپس دارچين، فلفل قرمز، پودركارى، رب گوجه فرنگى و سير را تف دهيد.
اینک شكر و شير را بيفراييد و هم بزنيد، حالا كوفتهها را اضافه کنید، خامه و در نهایت پياز را بیفزائید و زير تابه را خاموش كنيد.
یادآوری: اين خوراک را ميتوان با نان نیز سرو كرد.