Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كوفتۀ هندى

كوفتۀ هندى

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 6-8 نفر

گوشت چرخكرده  ٤٠٠ گرم   

پياز رنده کرده ١ عدد متوسط

نمك و فلفل  به میزان لازم

روغن مايع  ٢ قاشق سوپخورى

كره ١٠٠ گرم

دارچين  و فلفل قرمز  به میزان لازم

پودركارى 1 قاشق سوپخورى

رب گوجه فرنگى ١ قاشق سوپخورى

سير له کرده ٢ حبه

شكر ١ قاشق سوپخورى 

شير ٢ قاشق سوپخورى

خامه ٣ قاشق سوپخورى

پياز سرخ کرده ٥ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

گوشت، پياز، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و ورز دهید. آن‌گاه بصورت كوفته‌هاى كوچك درآورده و به همراه روغن در تابه مناسبی روی اجاق سرخ كنيد.

حالا در تابه ديگری كره را روی حرارت اجاق آب کنید سپس دارچين، فلفل قرمز، پودركارى، رب گوجه فرنگى و سير را تف دهيد.

اینک شكر و شير را بيفراييد و هم بزنيد، حالا كوفته‌ها را اضافه کنید، خامه و در نهایت پياز را بیفزائید و زير تابه را خاموش كنيد.

یادآوری: اين خوراک را مي‌توان با نان نیز سرو كرد.

برچسب ها: آشپزی مللکوفتهغذای مللآشپزباشیسرمه جلیلیآموزش انواع کوفتهکوفته هندی تعداد بازديد: 1235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است