تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
بادمجان را به حلقههای نیم سانتیمتری ببرید و در صافی بریزید. رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آنگاه بادمجانها را با هولهی كاغذی آشپزخانه، خشك كنید و در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس روی بادمجانها، نمك و فلفل بپاشید و در روغن سرخ كنید.
حالا نانها را از وسط باز كنید و روی هر كدام 3 ورق بادمجان سرخكرده، یك ورق پنیر موزارلا، یكدوم قاشق سوپخوری سس پستو و 2 حلقه گوجهفرنگی، قرار دهید. اكنون نانها را ببندید و رویشان قدری روغن زیتون بپاشید. سپس پانینیها را در دستگاه ساندویچساز قرار دهید و دستگاه را روشن كنید تا نان برشته شود. اینك پانینیها را به شكل مثلث ببرید و گرم میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی سس پستو؛ 1 پیمانه ریحان، 1 حبه سیر، یكچهارم پیمانه پنیر پارمسان رنده كرده و به میزان لازم نمك و فلفل، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه دو و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون را كمكم به این پوره بیفزائید و مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود.