آشپزباشی – مرضیه مرشدی
آرد، بيكينگپودر و نمك را در كاسه مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه كره را بيفزائيد و با نوك انگشت با آرد مخلوط كنيد تا به صورت خردهنان درآيد. سپس پنير، پودر خردل و شير را اضافه نماييد تا خمير مناسبي به دست آيد.
حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، آرام ورز دهيد و با وردنه به ضخامت 2/5 سانتيمتر باز كنيد. اكنون با برشگري به قطر تقريبي 10 سانتيمتر، 8 دايره از خمير ببريد و با فاصله در سيني بچينيد.
حال رويشان شير بماليد و قدري فلفل بپاشيد و در فر گرم شده با دماي 220 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 -15دقيقه يا تا زماني كه نانها بپزند و طلايي رنگ شوند، قرار دهيد و روي پنجره سيمي خنك كنيد.
اكنون اسكون را براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد و همراه با سالاد ميل كنيد.