Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

اسكون پنير و خردل

اسكون پنير و خردل

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 225 گرم

 

بيكينگ‌پودر يك و يك‌دوم قاشق چايخوري

 

نمك يك پينچ

 

كره خردكرده 50 گرم

 

پنير گودا ياچدار رنده‌كرده 125 گرم

 

پودر خردل يك قاشق چايخوري

 

شير 150 ميلي‌ليتر (حدود دو سوم پيمانه)

 

فلفل به ميزان لازم

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

آرد، بيكينگ‌پودر و نمك را در كاسه مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه كره را بيفزائيد و با نوك انگشت با آرد مخلوط كنيد تا به صورت خرده‌نان درآيد. سپس پنير، پودر خردل و شير را اضافه نماييد تا خمير مناسبي به دست آيد.

 حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، آرام ورز دهيد و با وردنه به ضخامت 2/5 سانتيمتر باز كنيد. اكنون با برشگري به قطر تقريبي 10 سانتيمتر، 8 دايره از خمير ببريد و با فاصله در سيني بچينيد.

حال رويشان شير بماليد و قدري فلفل بپاشيد و در فر گرم شده با دماي 220 درجه سانتيگراد، به مدت تقريبي 10 -15دقيقه يا تا زماني كه نان‌ها بپزند و طلايي رنگ شوند، قرار دهيد و روي پنجره سيمي خنك كنيد.

اكنون اسكون را براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد و همراه با سالاد ميل كنيد.

 

 

برچسب ها: آشپزی با شیرآشپزباشیمرضیه مرشدیاسكوناسكون پنيراسكون خردلآموزش اسكونطرز تهیه اسكونانواع اسكوندستور اسكونمواد اولیه اسكون تعداد بازديد: 1594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است