ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ماهی دودی را خرد كنيد. آنگاه در ظرف مناسبی ماهي، سير، گشنيز، قارچ، آبليمو، پيازچه، پنير خامهای، خامه ترش، ادويه ماهی، تخممرغ و پنير گودا را مخلوط كنيد.
حالا روی سطح ميز كار قدری آرد بپاشيد. سپس خمير هزار ورق را با وردنه به اندازه30 ×20 سانتیمتر و ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد اينك مواد فراهم كرده را روی يك دوم خمير قرار دهيد به شکلی كه از لبهها يك سانت خالي باشد.
حالا لبهها را با آب مرطوب كرد و نیمه ديگر خمير را روی مواد برگردانيد و لبهها را با انگشت بفشاريد. سپس آن را در سینی مناسب فر قرار دهيد، و در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد.
اكنون دما را روی 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا اشترودل ماهی كاملاً برشته و پخته شود.
يادآوری: با اين مواد دو رول اشترودل خواهيد داشت