آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
كره را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد. آنگاه تره فرنگی را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد.
حالا بيكن و قارچ را اضافه كنيد و چند دقيقه با حرارت زياد مواد را تفت دهيد تا قارچ آب نيندازد. سپس آرد را افزوده قدري هم بزنيد تا بوی خامی آرد گرفته شود.
آب مرغ را نيز اضافه كنيد تا بجوشد و غليظ شود. اينك خامه، سس خردل و مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا كاپها را روي ميز كار قرار دهيد و از مواد فراهم كرده در آنها بريزيد.
سپس روی ميز آرد پاشيده، خمير را به ضخامت 5 ميليمتر باز كنيد و به شكل مربع يا دايره ببريد و روی كاپها قرار دهيد. اكنون كاپها را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 20 دقيقه قرار دهيد.