آشپزباشی - کیان رجبر
گردو را با مقدار بسیار کمی روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه آب را بیفزائید و زردچوبه را نیز اضافه کنید تا گردوها به روغن بیفتد.
حالا بادمجان و پیاز را همراه با اندکی دارچین، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید تا بادمجان بپزد و آب اضافه کاملا کشیده شود.
سپس رب انار را بیفزائید. میتوانید این غذا را همراه با برنج و یا نان میل نمائید.
یادآوری: اگر بادمجانها به صورت ورقهای سرخ شود میبایست در انتها کلیه مواد به وسیله گوشتکوب، کوبیده شود، در غیر این صورت میتوانید بادمجانها را به صورت مکعبهای کوچک سرخ نمایید تا در طول فرایند پخت آرام آرام یکدست شود.