ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی
نان را در ظرف مناسبی قرار دهید. آن گاه برنج مکزیکی را در وسط آن بریزید. حالا لوبیا، مرغ، سس سالسا و کاهو را به ترتیب روی برنج ریخته و از لبه، نان را رول کنید.اینک بوریتوهای آماده را در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیه سس سالسا: گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، گشنیز، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره شود.
روش تهیه نان ترتیلا: ابتدا آرد را الک کنید.آن گاه بیکینگ پودر،نمک،روغن و شیر را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آورید. سپس خمیر را به مدت 15دقیقه استراحت دهید.
اینک هر بار به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر برداشته، روی سطح میز کار قدری آرد پاشیده و خمیر را به شکل دایره باز کنید. حالا دو طرف خمیر را در تابه مناسبی بپزید. به همین ترتیب بقیه نان را نیز بپزید.
یادآوری: از این نان برای بوریتو و فاهیتا میتوانید استفاده کنید.