آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
قابلمه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود.
سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد.
اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.
حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.