Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

خورش گشنیز

خورش گشنیز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4-6 نفر

روغن مخصوص سرخ‌کردنی به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده یک عدد درشت

سیر له کرده  3 حبه

گوشت خورشتی لقمه‌ای خرد کرده 500 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

گشنیز خرد کرده 700 گرم

لوبیا چیتی پخته یک‌پیمانه

آب نارنج به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

قابلمه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت آن را تفت دهید تا پیاز طلایی شود.

سیر را نیز بیفزائید و 30 ثانیه دیگر آن را تفت دهید. حالا گوشت را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

سپس زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد.

اینک گشنیز را قدری تفت دهید و به همراه لوبیا و آب نارنج به گوشت اضافه کنید و مخلوط نمائید و 10 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.

حالا خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو سرو نمائید.

برچسب ها: خورش سنتیخورش ایرانیآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش گشنیزآموزش انواع خورشطرز تهیه خورش گشنیزمواد لازم خورش گشنیز تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است