تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
طرز تهیه مربای کدو سبز
كدو را از درازا با استفاده از پوستكن، به ورقههای نازك ببرید و هر برش را مطابق شكل، مانند گلرز بپیچید. آنگاه آهك را در یكونیم لیتر آب سرد بریزید و بگذارید تهنشین شود.
سپس آب زلال آهك را روی كدوها بریزید و در حدود 10-12 ساعت كنار بگذارید. حالا آب آهك را دور بریزید و كدوها را در آب سرد قرار دهید و هر چند ساعت یك بار آبش را عوض كنید.
اكنون شكر و آب (1 لیتر) را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود.
آنگاه كدوها را درون شربت بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا كدو شفاف شود و شربت مربا قوام آید.
اینك جوهر لیمو و گلوكز را به مربا بیفزائید و بعد از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید. حالا مربا را در شیشه استریل كرده گرم بریزید و درش را محكم ببندید.