طرز تهیه شیرینی تُرد خرمایی
قالبی به اندازهی 18 × 18 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیمی بپوشانید. در ظرف مناسبی، كره و عسل را مخلوط كنید و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا كره ذوب شود. حالا بیسكویت، خرما و كشمش را به تركیب كره و عسل بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید و خوب مخلوط كنید. مخلوط به دست آمده را در قالب پهن كنید و بفشارید. قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا حبابهائی روی خامه ایجاد شود. بعد شكلات شیری خرد كرده را بیفزائید. آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و پس از كمی سرد شدن، آن را روی مواد قبلی بریزید. اینك قالب را دوباره در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت، به اندازهی دلخواه برش دهید و در ظرف زیبائی بچینید.