تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
كره و تخممرغها را با هم مخلوط كنید و آرد و نمك را به آن بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. آنگاه قدری خمیر را ورز دهید، در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر مربع به اندازه 4 سانتیمتر ببرید. سپس روی خمیر سفیده تخممرغ بمالید، تخمهها را بپاشید و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، بیسكویت را بپزید. بیسكویت را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.