روشتهیه
كره، رنده پوست ليمو و شكر را با همزن برقي بزنيد، روغن مايع را بتدريج اضافه كنيد تا به صورت كرم روشن درآيد. سپس آرد و بيكينگپودر را به همراه گردوي خرد شده و آب پرتقال در دو مرحله به مواد قبل اضافه كنيد. آنها را مخلوط كنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. به دفعات از خمير به اندازه يك قاشق سوپخوري برداشته در ميان دو دست به شكل بيضي درآوريد و به فاصله 3 سانتيمتر از يكديگر داخل سيني چرب شده قرار دهيد. روي خمير را با چنگال نقش بيندازيد سيني را 20 دقيقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد؛ تا شيرينيها طلايي رنگ شود. سپس سيني را از فر خارج كرده و شيرينيها را روي پنجره سيمي خنك كنيد. در پايان عسل را در ظرفي ريخته روي حرارت غيرمستقيم (بن-ماري) گرم كنيد و روي شيرينيهاي آماده را به آن آغشته كنيد و روي آنها از گردوي خرد شده اضافي و كنجد بپاشيد و در ظرف بچينيد.