Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

شيرينی عسلی

شيرينی عسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد مورد نياز:

كره.................125 گرم

رنده پوست ليمو...................2 قاشق چايخوري

شكر...................75 گرم

روغن مايع................80 ميلي‌ليتر (3/1 پيمانه)

آرد ساده...............450 گرم

بيكينگ‌پودر.....................2 قاشق چايخوري

گردو خرد شده................30 گرم

آب پرتقال..............160 ميلي‌ليتر (3/2 پيمانه)

عسل..................1 پيمانه

 

مواد مورد نياز براي تزئين:

گردو خرد شده اضافي.................2 قاشق سوپخوري

كنجد..................2 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

كره، رنده پوست ليمو و شكر را با همزن برقي بزنيد، روغن مايع را بتدريج اضافه كنيد تا به صورت كرم روشن درآيد. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را به همراه گردوي خرد شده و آب پرتقال در دو مرحله به مواد قبل اضافه كنيد. آنها را مخلوط كنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. به دفعات از خمير به اندازه يك قاشق سوپخوري برداشته در ميان دو دست به شكل بيضي درآوريد و به فاصله 3 سانتي‌متر از يكديگر داخل سيني چرب شده قرار دهيد. روي خمير را با چنگال نقش بيندازيد سيني را 20 دقيقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد؛ تا شيريني‌ها طلايي رنگ شود. سپس سيني را از فر خارج كرده و شيريني‌ها را روي پنجره سيمي خنك كنيد. در پايان عسل را در ظرفي ريخته روي حرارت غيرمستقيم (بن-ماري) گرم كنيد و روي شيريني‌هاي آماده را به آن آغشته كنيد و روي آنها از گردوي خرد شده اضافي و كنجد بپاشيد و در ظرف بچينيد.

برچسب ها: شیرینیعسلطرز تهیهشیرینی خانگیشيرينی عسلیطرز تهیه شيرينی عسلی تعداد بازديد: 339 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است