تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 190درجه سانتیگراد یا شماره 5 اجاق گاز گرم كنید و قالب 21تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید و كنار بگذارید. آنگاه كره، شكر و شكر قهوهای را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید. آرد، بیكینگپودر، پودركاكائو، نمك و ادویه را نیز باهم مخلوط كنید و كنار بگذارید.
سپس تخممرغها، ماست خامهای و شیر را به مخلوط كره و شكر بیفزائید و با قاشق فلزی بزرگی مخلوط كنید. حال مواد خشك را همراه با شكلات چیپسی درون مایه بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
اكنون مایه به دست آمده را به طور مساوی در قالبها بریزید و مراقب باشید كه یكسوم از حجم كپسولها خالی بماند. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30-52 دقیقه، كیكها را بپزید.
همینكه كیكهای فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.