آشپزباشی- مریم امیری
دیواره خارجی قالبهای مخصوص سوفله را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه فویل از دیواره قالبها 3 سانتیمتر بلندتر باشد. زردههای تخممرغ را با شكر و آرد سیبزمینی مخلوط كنید و با همزن بزقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
شیر را روی حرارت قرار دهید تا كاملاً داغ شود. سپس مخلوط زردههای تخممرغ را به شیر داغ بیفزائید و خوب هم بزنید. پس از 2 دقیقه، مایه را از روی حرارت بردارید و بلافاصله شكلات را به آن اضافه نمائید.
اینك صبر كنید تا مایه خنك شود. سپس خامه و ژلاتین حل كرده را با آن مخلوط كنید. در آخر، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
بعد آن را با مواد یاد شده مخلوط سازید. حالا مایه را در قالبهای سوفله بریزید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه به آرامی فویل را از دیواره قالبها جدا كنید و دسر را برای پذیرائی سر میز ببرید.
یادآوری: برای حل كردن ژلاتین، آن را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری، حل كنید.