Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

رزت با مغز کرم شیر

رزت با مغز کرم شیر

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

36 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 36 عدد

آرد............... ۵۲۵ گرم

بیکینگ پودر .............یک قاشق چایخوری

نمک ...............یک پینچ

کرة نرم شده............. ۳۰۰ گرم

پودر شکر............... ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ .............2 عدد

اسانس وانیل.................. یک قاشق چایخوری

اسانس بادام ...............سه تا چهار قطره

شیر..................... 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی - آرزو مقدم:

روش‌تهیه

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزایید و یک تا دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. حالا اسانس بادام را نیز اضافه کنید و بعد شیر و مواد خشک را به‌طور یک در میان، درون مایة فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اکنون فر با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با روغنی بپوشانید. اینک مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة M1 و یا D2 بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل رزت روی سینی بگذارید. آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با مارمالاد و یا کرم به هم بچسبانید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید با رنگ خوراکی و قلمو روی کوکی‌ها را رنگ کنید.

برچسب ها: شیرینی خانگیرزت با مغز کرم شیر تعداد بازديد: 627 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است