آشپزباشی - آرزو مقدم:
روشتهیه
آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها و وانیل را بیفزایید و یک تا دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. حالا اسانس بادام را نیز اضافه کنید و بعد شیر و مواد خشک را بهطور یک در میان، درون مایة فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اکنون فر با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با روغنی بپوشانید. اینک مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة M1 و یا D2 بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل رزت روی سینی بگذارید. آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، آنها را دو تا دو تا با مارمالاد و یا کرم به هم بچسبانید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید با رنگ خوراکی و قلمو روی کوکیها را رنگ کنید.