آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه کاپوچینو را در آب جوش حل کنید و آن را همراه با تخممرغ به مخلوط کره و شکر بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس مخلوط الک کرده آرد، نمک، دارچین و آرد ذرت را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده و یا بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگرهای دلخواهتان قالب بزنید.
اکنون خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، رویشان را با رویال آیسینگ بیارائید.
روش تهیهرویال آیسینگ: یک قاشق سوپخوری پودر مرنگ را با دو قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و در کاسه کوچکی بریزید.
آنگاه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس 160 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا رویال آیسینگ به غلظت مناسبی برسد و همه پودر شکر مصرف شود.
حالا رویال آیسینگ را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسوره شماره 2 بریزید و کوکیها را مطابق شکل و یا به دلخواهتان بیارائید.