تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید و بگذارید قدری خنك و غلیظ شود. آنگاه شكلات را در قالب مخصوص شكلات بریزید و آن را روی ظرف مناسبی برگردانید تا شكلات اضافی، از قالب بیرون بریزید. سپس روی قالب كاردك بكشید تا شكلات اضافی، روی قالب باقی نماند!
حالا صبر كنید تا شكلات سفت شود و بعد آن را با كارامل پر كنید و قالب را 5 دقیقه، در فریزر بگذارید. اكنون روی كارامل، شكلات سفید بریزید و با كاردك، اضافی شكلات را از روی قالب پاك كنید. اینك دوباره قالب را در فریزر بگذارید و پس از 10 دقیقه، شكلات را از قالب جدا كنید و در بستهبندی مناسبی قرار دهید.
روش تهیه كارامل: تافی، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تافی آب شود. آنگاه شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. همینكه مایه كاراملی خنك شد، آن را به مصرف برسانید.
یادآوری: چنانچه بخواهید برای آراستن شكلات، از زرورق استفاده كنید، از قالبهای مخصوص شكلات كه دیواره از كف جداست، بهره بگیرید و قبل از ریختن شكلات سفید و ساختن پوسته شكلات، زرورق را به اندازه قالب ببرید و كف قالب بگذارید. سپس آن را با شكلات پر كنید و پوسته شكلات را بسازید.