آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
برنج را از شب قبل با آب بخیسانید و به آن زردچوبه و نمک نیز بیفزائید. آنگاه برنج را همراه با آبش، در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و آب برنج کشیده شود.
آنگاه بگذارید برنج دم بکشد. سپس شکر را بیفزائید و مخلوط کنید تا شکر با گرمای برنج حل شود.
سپس آرد و هل را کمکم درون مایه فراهم کرده بریزید و ورز دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون هربار گلوله کوچکی از این خمیر، بردارید و در روغن سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اینک کلوچهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و رویشان پودر شکر بپاشید.