آشپزباشی – افسانه ظروفی
شكلات و كره را دركاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه مخلوط شكلات و كره را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پودر شكر و فندق را كمكم اضافه كنید و روی مخلوط فراهم كرده را بپوشانید.
حالا آن را 12 ساعت در جای خنك نگه دارید ولی در یخچال نگذارید! هنگامی كه مایه ترافل خودش را گرفت، هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ درآورید.
اكنون توپهای فراهم كرده را در ترافل، بادام بوداده و خرد كرده، فندق بو داده و خرد كرده و در صورت دلخواه در پودركاكائو و نارگیل بغلتانید و در سینی دارای فویل بچینید. اینك سینی را در یخچال بگذارید تا ترافل كاملا سفت شود.
حال میتوانید ترافلها را در كپسولهای كاغذی مخصوص شكلات بگذارید و یا مطابق تصویر از آنها درخت زیبائی بسازید. این ترافلها برای پذیرائی از مهمانان عزیز و گرامیتان در ایام نوروز بسیار مناسب و دلپذیر است.