گروه شیرینیپزی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا خامه را با یك قاشق سوپخوری از آرد مخلوط كنید و به مایه بیفزائید.
سپس باقیماندهی آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و نمك را هم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اینك خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل ستاره قالب بزنید و در سینی چربكردهی شیرینیپزی بچینید.
حالا سفیدهی تخممرغ را با چنگال بزنید و با قلممو روی خمیرها بمالید و یك فندق در مركز هر كدام بگذارید.
آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، شیرینیها را بپزید. اینك روی شیرینیهای پخته و خنك شده را با شكلات آبكرده بیارائید.