Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

شیرینی مکزیکی

شیرینی مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  40 عدد

كرة نرم شده............... 200 گرم

پودر شكر................. 180 گرم

پوست لیموی رنده کرده .............2 قاشق چایخوری

وانیلین ...............یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ............. ١ عدد

آرد.............. 300 گرم

بادام آسیاب کرده..............  65 گرم

گردوی آسیاب کرده .............. 65 گرم

کرم گاناش............. به میزان لازم

شکلات آبکرده ................به میزان لازم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت:

روش‌تهیه

فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پوست لیمو، وانیلین و زردة تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید و بعد بادام و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید تا مواد به شکل خمیر درآید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. آن‌گاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. سپس شیرینی‌ها را دو تا دو تا با کرم گاناش به هم بچسبانید و رویشان را با شکلات آبکرده بیارائید.

 

یادآوری

برای تهیة کرم گاناش، 250 گرم خامه را روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه 400 گرم شکلات و 50 گرم کره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کرم آماده شود.

برچسب ها: شیرینی مکزیکیطرز تهیه شیرینی مکزیکی تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است