Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

طرز تهیه كاپ کیک ليمو و پسته

طرز تهیه كاپ کیک ليمو و پسته

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم كاپ کیک ليمو و پسته برای 12 عدد

كره نرم شده در دماي محيط 200 گرم

شكر دانه ريز 200 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

شير 125 میلی ليتر (يك‌دوم پيمانه)

آرد  300 گرم

بيكينگ‌پودر  2 قاشق چايخوري

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوري

پسته بو داده و خرد كرده  60 گرم

آبليموي تازه از نصف ليموي متوسط

پوست ليموی رنده كرده از يك ليمو

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه كاپ کیک ليمو و پسته

فر را با دمای 160 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائی كاپ كيك را با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد.

سپس شير، آرد، بيكينگ‌پودر و وانيل را افزوده و مخلوط نمائيد. حالا پسته، آبليمو و پوست ليمو را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد.

اكنون مایه فراهم كرده را در كپسول‌های كاغذی بريزيد و كاپ كيك‌ها را به مدت تقریبی 18-20 دقيقه، در فر بپزيد. اينك كاپ كيك‌ها روی پنجره سیمی بگذاريد و صبر كنيد تا كاملا خنك شوند.

آن‌گاه روی كاپ‌ كيك‌ها را با كرم پنير و ليمو بيارائيد و قدری پسته رويش بريزيد.

يادآوري: برای تهیه كرم پنير و ليمو، 100 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس 200 گرم پنير ماسكارپونه به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا 160 گرم پودر شكر الك كرده را همراه با 2 قاشق چايخوری پوست ليموی رنده كرده و يك قاشق چايخوری آب ليموی تازه به كرم بيفزائيد.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه کیک لیموکاپ کیک لیمو و پستهدرست کردن کاپ کیک لیمومواد لازم کاپ کیک پسته تعداد بازديد: 2372 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است