ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
طرز تهیه كاپ کیک ليمو و پسته
فر را با دمای 160 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائی كاپ كيك را با كپسولهای كاغذی بپوشانيد. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد تخممرغها را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس شير، آرد، بيكينگپودر و وانيل را افزوده و مخلوط نمائيد. حالا پسته، آبليمو و پوست ليمو را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد.
اكنون مایه فراهم كرده را در كپسولهای كاغذی بريزيد و كاپ كيكها را به مدت تقریبی 18-20 دقيقه، در فر بپزيد. اينك كاپ كيكها روی پنجره سیمی بگذاريد و صبر كنيد تا كاملا خنك شوند.
آنگاه روی كاپ كيكها را با كرم پنير و ليمو بيارائيد و قدری پسته رويش بريزيد.
يادآوري: برای تهیه كرم پنير و ليمو، 100 گرم كره نرم را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس 200 گرم پنير ماسكارپونه به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا 160 گرم پودر شكر الك كرده را همراه با 2 قاشق چايخوری پوست ليموی رنده كرده و يك قاشق چايخوری آب ليموی تازه به كرم بيفزائيد.