آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
خلال بادام برشته 200 گرمكره و شكر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخممرغها و زردههای تخممرغ را كم كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
سپس وانیلین و شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را همراه با دوغ، بهطور یك در میان اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید.
اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 45 -50 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه آن را از قالب جدا كنید. آنگاه روی كیك عسل بمالید و با خلال بادام برشته بیارائید.