Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:30

كیك شكلاتی با رویه بادام

كیك شكلاتی با رویه بادام

shooroshirin1

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

شكر قهوه‌ای 300 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكلات سیاه آبكرده  180 گرم

 

آرد 250 گرم

 

پودر كاكائو  50 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

دوغ بی‌نمك 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

خلال بادام برشته 200 گرمكره و شكر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را كم ‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

سپس وانیلین و شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را همراه با دوغ، به‌طور یك در میان اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 45 -50 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه آن را از قالب جدا كنید. آن‌گاه روی كیك عسل بمالید و با خلال بادام برشته بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکكیــــك شكلاتیكیــــك با بادام تعداد بازديد: 1548 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است