تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسولهای مخصوص كیك فنجانی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا پوست لیمو و وانیلین را بیفزائید. اكنون آرد و بیكینگپودر را با هم الك كنید و آن را همراه با دوغ به مواد افزوده و مخلوط كنید. مایه فراهم كرده را در قالبها بریزید و یكسوم از حجم قالبها را خالی نگه دارید.
كیك فنجانی را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر بپزید. همینكه كاپكیكها خنك شدند، یك قاشق از كرم لیمو رویشان بمالید و با مرنگ بیارائید. اینك روی مرنگ تورچ بگیرید تا طلائیرنگ شود.
روش تهیه كرم لیمو: در ظرف مناسبی، آرد ذرت و شكر را با هم مخلوط كنید و زردههای تخممرغ را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. آنگاه آب را كمكم بیفزائید و مواد را روی حرارت هم بزنید تا كرم، غلیظ شود.
سپس آبلیمو و كره را بیفزائید و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه مرنگ: سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس آرد ذرت و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.