Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

دمی اسفناج و مرغ

دمی اسفناج و مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز بزرگ............ 1 عدد

سینه مرغ بدون استخوان................... نصف یک سینه

آلو، خیس‌کرده ....................10 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن........................... به مقدار لازم

برنج خیس‌شده ......................2 پیمانه

اسفناج پاک و خردشده.................... 700 گرم تا 1 کیلوگرم

کره یا روغن حیوانی................... 50 گرم

روش‌تهیه

پیاز را سرخ کنید. مرغ‌ها را به اندازه گردویی خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. آلوها را از آب خارج کرده و با مرغ‌ها مخلوط نمایید، زردچوبه، نمک و فلفل زده و کنار بگذارید. برنج را با آب به اندازه مناسب جوش بیاورید، اسفناج را افزوده و هم بزنید، آب آلوی خیس‌شده را هم بیفزایید و بعد از تمام‌شدن آب برنج مرغ‌ها، آلو و پیاز را روی برنج و وسط آن بریزید و از برنج‌ها به روی آن بیاورید و برنج را دم کنید. هنگام سرو روغن حیوانی یا کره آب‌شده روی آن بریزید.

برچسب ها: دمیدمی اسفناجدمی اسفناج و مرغطرز تهیه دمی اسفناج تعداد بازديد: 302 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است