Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:37

پیتزا براکلی

پیتزا  براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا .........................150 گرم

سس پیتزا................  2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ................120 گرم

پنیر گودا  رنده کرده............... 30 گرم

براکلی بخارپز کرده ................150 گرم

زیتون بدون هسته..................  5 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده................... 10 عدد

فیله گوساله تفت داده................ 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده................... یک‌سوم پیمانه

روش‌تهیه

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید. اینک باقیماندة پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: پیتزاپیتزا براکلیپیتزا گیاهیطرز تهیه پیتزا براکلی تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است