Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

کدو سبز شکم‌پر

کدو سبز شکم‌پر

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کدو سبز....................4 عدد متوسط

پیاز..................یک عدد

گوشت چرخ کرده...................200 گرم

سبزیجات خشك مخلوط......................یک قاشق غذاخوری

روغن.......................یک قاشق غذاخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ....................یک عدد

آب مرغ.....................4 قاشق غذاخوري

آرد سوخاری........................50 گرم

نمک و فلفل......................به میزان لازم

 

مواد سس:

کره................30 گرم

سیر...................2 حبه

آرد................یک قاشق غذاخوری سرخالی

رب گوجه‌فرنگی...................یک قاشق غذاخوری

جعفری.......................یک قاشق غذاخوری سرخالی

نمک و فلفل....................به میزان لازم

آب مرغ یا گوشت..............................یک لیوان

 

روش‌تهیه

پوست کدو را با پوست كن گرفته و از وسط نصف کنید. با استفاده از یک قاشق مرباخوري مغز وسط کدوها را بیرون آورده و آن‌ها را ریز خرد کنید. مغز کدوها را به همراه پیاز رنده شده، گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات خشک، روغن، نمک و فلفل در یک ظرف کم عمق بریزید و آن را با درپوش به مدت 4 تا 6 دقیقه با قدرت 100درصد (900 وات يا حداکثر) همراه با کمی در آب در مایکروویو بگذارید. سپس زرده‌ی تخم‌مرغ را با یک چنگال هم بزنید و آب مرغ و آرد سوخاری را به آن بیافزایید و آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

داخل هر نیمه کدو را با مخلوط گوشت پر کنید و نیمه دیگر را روی آن قرار دهید و با خلال دندان محکم کنید سپس آن را داخل یک ظرف کم عمق قرار دهید و آن را با درپوش به مدت 10 تا 12 با قدرت 80درصد (متوسط به بالا يا800 وات) در مایکروویو بگذارید تا پخته شوند.

 برای تهیه‌ی سس قرمز، کره را در ظرف کوچکي به مدت 30 ثانیه  با قدرت 100درصد در مايكروويو قرار دهيد تا آب شود سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر با قدرت 100درصد زمان دهید. آرد، رب گوجه، جعفری، نمک و فلفل را به سیر اضافه كرده و آب گوشت را کم کم به آن بيافزاييد. ظرف را به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 360 وات يا 40 درصد در دستگاه بگذارید تا سس جا بیافتد.

برچسب ها: غذای گیاهیسیرکدوغذای رژیمیگیاهخواریآرد سوخاری تعداد بازديد: 236 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است