روشتهیه
پوست کدو را با پوست كن گرفته و از وسط نصف کنید. با استفاده از یک قاشق مرباخوري مغز وسط کدوها را بیرون آورده و آنها را ریز خرد کنید. مغز کدوها را به همراه پیاز رنده شده، گوشت چرخکرده، سبزیجات خشک، روغن، نمک و فلفل در یک ظرف کم عمق بریزید و آن را با درپوش به مدت 4 تا 6 دقیقه با قدرت 100درصد (900 وات يا حداکثر) همراه با کمی در آب در مایکروویو بگذارید. سپس زردهی تخممرغ را با یک چنگال هم بزنید و آب مرغ و آرد سوخاری را به آن بیافزایید و آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
داخل هر نیمه کدو را با مخلوط گوشت پر کنید و نیمه دیگر را روی آن قرار دهید و با خلال دندان محکم کنید سپس آن را داخل یک ظرف کم عمق قرار دهید و آن را با درپوش به مدت 10 تا 12 با قدرت 80درصد (متوسط به بالا يا800 وات) در مایکروویو بگذارید تا پخته شوند.
برای تهیهی سس قرمز، کره را در ظرف کوچکي به مدت 30 ثانیه با قدرت 100درصد در مايكروويو قرار دهيد تا آب شود سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر با قدرت 100درصد زمان دهید. آرد، رب گوجه، جعفری، نمک و فلفل را به سیر اضافه كرده و آب گوشت را کم کم به آن بيافزاييد. ظرف را به مدت 3 تا 5 دقیقه با قدرت 360 وات يا 40 درصد در دستگاه بگذارید تا سس جا بیافتد.