Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

بادمجان بايلدی

بادمجان بايلدی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادمجان....................نيم كيلو (500 گرم)

روغن................. به ميزان لازم

پياز.................. 2 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگي....................نيم كيلو (500 گرم)

نمك، فلفل........... به ميزان لازم

روش‌تهیه

بادمجان را راه راه پوست كنيد و به صورت عمودي از يك‌طرف چاك دهيد (كلاهك بادمجان را نيز مي‌توانيد جدا نكنيد) بادمجان را نمك زده و بعد از نيم ساعت آن را شسته و خشك كنيد و در روغن فراوان سرخ كنيد پيازها را نيز در همان روغن سرخ كرده تا طلايي شود بادمجان‌ها را روي كاغذ روغن‌گير گذاشته تا روغن اضافي آن به كاغذ جذب شود با يك قاشق كوچك از پياز داغ‌ها برداشته و شكم بادمجان را از پيازداغ پر كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را بشوييد براي چند لحظه در آب‌جوش انداخته و بعد در آب سرد و پوست آن‌ها را بگيريد و رنده كنيد و گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را روي بادمجان‌ها بريزيد و روي حرارت كم همراه با نمك، فلفل بپزيد تا آب غذا كم شود و بادمجان‌ها بپزد ولي له نشود در صورت تمايل مي‌توانيد يك هشتم قاشق چايخوري دارچين نيز به غذا اضافه كنيد و با برنج يا نان سرو كنيد.

بايلدي در زبان تركي به معناي نان بيات مي‌باشد.

 

یادآوری

اگر از بادمجان دلمه‌اي استفاده كرديد به جاي برش عمودي به علاوه برش دهيد.

برچسب ها: بادمجانغذای گیاهیگوجه فرنگیپیش غذا تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است