روشتهیه
در قابلمة مناسبی آب، نمک و قدری سرکه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید. آنگاه پایههای قارچها را جدا سازید و در آب جوش یک دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و کنار بگذارید حالا گوجهفرنگی، زیتون، سیر، روغن زیتون، نمک، فلفل، رزماری، آبلیمو و سس سویا را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. اینک درون قارچها را با مواد فراهم کرده پر کنید و رویش پنیر بریزید و در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.