روشتهیه
ابتدا سيبزمينيها را بپزيد، سپس پوست آنها را گرفته و با كره و شير له كنيد تا به شكل پوره در آيد. نيمي از پورة سيب زميني را كنار بگذاريد و با محلول زغفران مخلوط كرده و براي تزئين استفاده كنيد. كف ظرف پيركس را با پوره سيبزميني پوشش داده و روي آن را صاف كنيد. سپس بادمجانهاي حلقهحلقه شدة سرخ شده را بچينيد و بعد گوشت چرخ كرده تفت داده شده با نمك و فلفل را بريزيد. آنگاه سس سفيد را كه عبارت است از شير و آرد سفيد اضافه كنيد و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را روي تمام غذا بپاشيد.
غذا را حدود 20 دقيقه در فر با درجه حرارت 180 سانتيگراد قرار دهيد و سپس آن را بيرون آورده و با فلفل دلمهاي رنگي و نيز پوره سيبزميني با ماسوره متوسط تزئين كرده و نوش جان كنيد.
یادآوری
سس سفيد: آرد را با كره در تابهاي تفت داده و سپس شير را كمكم به آن اضافه كنيد.
بادمجانها را بعد از پوست كندن و حلقهحلقه كردن حدود نيم ساعت در آب نمك بخوابانيد و سپس آنها را سرخ كنيد.