Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

گراتن بادمجان و سيب‌زمينی

گراتن بادمجان و سيب‌زمينی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سيب‌زميني متوسط بزرگ ..................6 عدد

شير.................. 1 پيمانه

كره.................. 70 گرم

بادمجان.................... 5 عدد

گوشت چرخ كرده................ 350 گرم

پنير پيتزاي رنده شده................1 و نيم بسته

آرد سفيد.................. 2 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه....................... به ميزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا سيب‌زميني‌ها را بپزيد، سپس پوست آنها را گرفته و با كره و شير له كنيد تا به شكل پوره در آيد. نيمي از پورة سيب زميني را كنار بگذاريد و با محلول زغفران مخلوط كرده و براي تزئين استفاده كنيد. كف ظرف پيركس را با پوره سيب‌زميني پوشش داده  و روي آن را صاف كنيد. سپس بادمجان‌هاي حلقه‌حلقه شدة سرخ شده را بچينيد و بعد گوشت چرخ كرده تفت داده شده با نمك و فلفل را بريزيد. آنگاه سس سفيد را كه عبارت است از شير و آرد سفيد اضافه كنيد و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را روي تمام غذا بپاشيد.

غذا را حدود 20 دقيقه در فر با درجه حرارت 180 سانتي‌گراد قرار دهيد و سپس آن را بيرون آورده و با فلفل دلمه‌اي رنگي و نيز پوره سيب‌زميني با ماسوره متوسط تزئين كرده و نوش جان كنيد.

یادآوری

سس سفيد: آرد را با كره در تابه‌اي تفت داده و سپس شير را كم‌كم به آن اضافه كنيد.

بادمجان‌ها را بعد از پوست كندن و حلقه‌حلقه كردن حدود نيم ساعت در آب نمك بخوابانيد و سپس آنها را سرخ كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیگراتنطرز تهیهپنير پيتزاگراتن بادمجان و سيب‌زمينیطرز تهیه گراتن بادمجان تعداد بازديد: 353 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است