Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

بــرگــرسيب‌‍‌زميني و عدس

بــرگــرسيب‌‍‌زميني و عدس

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 نفر

عدس قرمز (دال عدس)..............200 گرم (1 پيمانه)

روغن زيتون.................. 1 قاشق سوپخوري

پياز ورقه‌اي خرد كرده ...................2 عدد متوسط (300 گرم)

سير له كرده..................... 1 حبه

دانه‌ي صنوبر يا خلال بادام....................80 گرم (يك دوم پيمانه)

سيب‌زميني پوره كرده و خنك شده  ................. يك‌و يك‌دوم پيمانه

ريحان خرد كرده...............  2 قاشق سوپخوري

خردل ................1 قاشق سوپخوري

پنير پارمسان رنده كرده................40 گرم (يك‌دوم پيمانه)

زرده‌ي تخم‌مرغ........................  1 عدد

خرده نان ..................70 گرم (1 پيمانه)

خرده نان (اضافي) ................. 50 گرم (يك دوم پيمانه)

نان همبرگر................6 عدد

كاهوي خرد‌كرده .......300 گرم

آشپزباشی - مرضيه مرشدي :

 

روش‌تهیه

عدس را بپزيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه روغن زيتون را در تابه‌ي مناسبي بريزيد، پياز، سير و دانه‌ي صنوبر را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا پياز نرم شود و دانه‌ي صنوبر قدري طلائي رنگ گردد. سپس عدس، پوره‌ي سيب‌زميني، مخلوط پياز و دانه‌ي صنوبر، ريحان، خردل، پنير، زرده‌ي تخم‌مرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك از مايه‌ي فراهم كرده 6 برگر درست كنيد و در خرده‌نان اضافي (50 گرم) بغلتانيد. حالا برگرها را به مدت تقريبي يك ساعت در يخچال قرار دهيد. اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلائي‌رنگ شود. برگرها را روي هوله‌ي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي‌شان گرفته شود. آن‌گاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهيد و با سس فلفل ميل كنيد.

 

 

یادآوری

براي تهيه‌ي سس فلفل؛ 160 ميلي‌ليتر خامه را با 2 قاشق سوپخوري سس فلفل مخلوط كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیهمبرگرغذاهای گیاهیغذاهای رژیمیهمبرگر گیاهیبرگر سیب زمینی و عدسیطرز تهیه برگر سیب زمینی و عدس تعداد بازديد: 672 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است