آشپزباشی - مرضيه مرشدي :
روشتهیه
عدس را بپزيد و كنار بگذاريد. آنگاه روغن زيتون را در تابهي مناسبي بريزيد، پياز، سير و دانهي صنوبر را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا پياز نرم شود و دانهي صنوبر قدري طلائي رنگ گردد. سپس عدس، پورهي سيبزميني، مخلوط پياز و دانهي صنوبر، ريحان، خردل، پنير، زردهي تخممرغ و خرده نان (70 گرم) را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك از مايهي فراهم كرده 6 برگر درست كنيد و در خردهنان اضافي (50 گرم) بغلتانيد. حالا برگرها را به مدت تقريبي يك ساعت در يخچال قرار دهيد. اكنون دو طرف برگرها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلائيرنگ شود. برگرها را روي هولهي كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيشان گرفته شود. آنگاه برگرها را همراه با كاهو درون نان قرار دهيد و با سس فلفل ميل كنيد.
یادآوری
براي تهيهي سس فلفل؛ 160 ميليليتر خامه را با 2 قاشق سوپخوري سس فلفل مخلوط كنيد.