آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :
روش تهیه
هر سه آرد را با بيكينگپودر، نمك و فلفل، در ظرف مناسبي الك كنيد. آنگاه به ميزان كافي آب يا آب گازدار و زعفران به آن بيفزائيد تا خمير نسبتاً غليظي حاصل شود. سپس روي ظرف را بپوشانيد و 30 دقيقه، در يخچال نگه داريد. حالا گل كلم را بخارپز كنيد تا قدري نرم شود و آن را روي هولة كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا كاملاً خشك شود. اكنون روغن را در تابة عميق و مناسبي بريزيد و داغ كنيد. آنگاه گلچههاي گل كلم را در ماية بنيه بلغتانيد و در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد. سپس آنها را روي هولة كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافيشان گرفته شود. حالا بنية گلكلم را در ظرف مناسبي بچينيد و با سس دلخواه ميل كنيد.
خواص گل کلم
گلکلم بهدلیل فیبر بالا گوارش را کُند و احساس سیری ایجاد میکند و در نتیجه فرد بهطور خودکار به مصرف کالری کمتری طی روز روی خواهد آورد. خاصیت دیگری که در گل کلم به کاهش وزن کمک میکند، پرآببودن این مادهی غذایی است. ۹۲ درصد وزن گل کلم از آب تشکیل میشود و این درحالی است که مصرف مواد غذایی پرآب و کمکالری با کاهش وزن بیارتباط نیست.