آشپزباشی - فاطمه درويش:
روشتهیه
بادمجانها را از درازا، ورقهاي ببريد. مراقب باشيد كه برشها خيلي نازك نباشد! آنگاه رويشان نمك بپاشيد و به مدت تقريبي يك ساعت كنار بگذاريد. سپس آنها را با هولة كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. حالا تخممرغها و ادويه را با هم مخلوط كنيد و ورقههاي بادمجان را ابتدا در آرد و بعد در تخممرغ بغلتانيد. اينك بادمجانها را در سيني چربكرده بچينيد و هر طرف آنها را به مدت تقريبي 10 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد برشته كنيد. همچنين ميتوانيد آنها را در تابه سرخ كنيد. اكنون اندكي روغن در تابة مناسبي بريزيد و قارچ را در آن، همراه با نمك و فلفل روي حرارت تند اجاق تفت دهيد. آنگاه هويج، سير و فلفل دلمهاي را نيز بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا هويج قدري نرم شود. اكنون تابه را از روي حرارت برداريد و سس مايونز را به مواد درون تابه افزوده و مخلوط نمائيد. حالا از اين مخلوط، روي ورقههاي بادمجان بگذاريد و آن را رول كنيد. حالا رولهاي بادمجان را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد و با برگ كاهو و گوجهفرنگي مينياتوري بيارائيد.
يادآوري: ادوية مخلوط تركيبي از؛ يك قاشق چايخوري زردچوبه، يك دوم قاشق چايخوري پودر سير و يك قاشق چايخوري نمك دريا است.
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت
میداند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.