آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بادمجانها را از طول به دو قسمت برش بزنید، آنگاه قدری نمک رویش بپاشید و یک ساعت استراحت دهید.
حالا قدری درون بادمجان را خالی کنید. سپس آن را با هوله آشپزخانه خشک کنید و در روغن شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
اینک بادمجانها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید. ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود. حالا فلفل سبز، فیله گوجهفرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجانها را با این مواد پر کنید.
سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجهفرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکمپر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
در صورت دلخواه روی بادمجانها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.