Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 08:42

پاستا ی براكلي و كرفس

پاستا ی براكلي و كرفس

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

روغن سرخ‌كردني................. به ميزان لازم

پياز خرد كرده1................ عدد

مغز كرفس خرد كرده4.............. ساقه

بادمجان قلمي خرد كرده..........2 عدد

براكلي گلچه‌اي خرد كرده200............ گرم

برگ كلم سفيد خرد كرده............... 50 گرم

قارچ ورقه‌اي خرد كرده........... 150 گرم

فلفل سبز باريك خرد كرده3........... عدد

پاستا200................ گرم

آويشن ............به ميزان لازم

نمك ...............به ميزان لازم

پودر سير، نمك ، فلفل و زردچوبه.............. به ميزان لازم

پورة‌ گوجه‌فرنگي از................ 6 عدد

روغن زيتون............... 3 قاشق سوپخوري

فلفل قرمز پرك............  به ميزان لازم

آشپزباشی - معصومه عیوضی :

 

روش‌تهیه

روغن و پياز را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، تا پياز قدري طلايي شود. آن‌گاه كرفس، بادمجان، براكلي، كلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهيد. حالا پاستا را به مدت 10 دقيقه در آبجوش و نمك بپزيد و آبكش كنيد. سپس با نمك، آويش و فلفل قرمز آن را مزه‌دار كنيد. اينك پوره گوجه‌فرنگي را بجوشانيد تا غليظ شود، ادويه‌ها، پنير پارمسان و روغن زيتون را با آن ترکيب كنيد. حالا اين سس را به پاستا بيفزائيد و مخلوط نمائيد، در ظرف مناسبي بكشيد و در كنارش از مايه سبزيجات بگذاريد و سرو نمائيد.

 

خواص  كرفس

خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد. پیشینیان کشورمان در گذشته به کرفس، اسامی دیگری نسبت می دادند و این گیاه به کرسب یا کرفش معروف بود اما با گذشت زمان این اسامی تغییر یافته و این روزها همگی آن را با نام کرفس می شناسیم. کرفس انواع متفاوتی مثل ریشه ای، برگی، دمبرگی، آبی و کرفس مشک دارد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهپاستا ی براكلي و كرفسطرز تهیه پاستا ی براكلي و كرفس تعداد بازديد: 565 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است