آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سیبزمینی، نمک، فلفل، جعفری، گشنیز، نخودفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ، اورگانو و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه خامه و تخممرغ را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد فراهم کرده بیفزائید.
حالا کره و روغن زیتون را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید، در تابه را بگذارید تا یک طرف فریتاتا بپزد.
آن را زیر و رو کنید و طرف دیگر را نیز بپزید.
اکنون فریتاتا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.