آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
در تابهي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آنگاه ادويهها را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد تا عطر ادويهها بلند شود. حال سيبزميني، نخودفرنگي و اسفناج را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس نمك و فلفل را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا مواد سرد شود. اينك خمير فيلو را به شكل مستطيل به اندازهي 9×15 سانتيمتر ببريد و هر بار به اندازهي يك قاشق سوپخوري از مخلوط فراهمكرده وسط آن بريزيد و خمير را بپيچيد. حالا سمبوسهها را در روغن فراوان سرخ كنيد و روي هولهي كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافياش گرفته شود. آنگاه سمبوسهها را براي پذيرائي در ديس مناسبي بچينيد و با سس گوجهفرنگي ميل كنيد.
خواص گشنیز
گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.