روشتهیه
سبزیها را کاملاً شسته و ریزخرد کنید. سیر را با زردچوبه له کرده و ریزخرد کنید و همراه سبزیها در حد تفتدادن سرخ نمایید. گوجهسبزها را شسته و با مقدار کرمی آب بپزید و سپس له کرده و از صافی رد کنید. گردو را در غذاساز خرد کرده یا بسایید و بعد با گوجهسبزها بگذارید تا بپزد (یک تا دو ساعت) و نمک و فلفل هم اضافه کنید، سپس سبزی را بیفزایید تا خورشت جابیفتد. زردههای تخممرغها را از سفیدهها جدا کرده و به خورشت بیفزایید. درِ خورشت را ببندید تا تخممرغ ببندد و سپس خورشت را در ظرف سرو ریخته و با پلو سرو نمایید.
نکته
میتوانید تخممرغها را آبپز کرده و فقط زردهها را هنگام سرو روی ظرف خورشت بگذارید.
در صورت در دسترس نبودن چوچاق و خالواش میتوانید یک قاشق چایخوری دلار به سبزیها افزوده یا از خشک آن استفاده نمایید.