آشپز باشی - اعظم گلزارمنش
روشتهیه
گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آنگاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس رویش نیمی از مخلوط پنیر موزارلا و گودا بریزید و سس کچاپ اضافه کنید اینک باقیمانده مواد فراهم کرده را بریزید و رویش را با پنیر باقیمانده بپوشانید. حالا گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقة وسط بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.