Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

كوفته سيب زمينی

كوفته سيب زمينی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ كرده..................500 گرم

سيب زميني پخته..................300 گرم

آرد سفيد................ 4 قاشق سوپخوري

آرد ذرت.................. 3 قاشق سوپخوري

جوز هندي................... يك چهارم قاشق چايخور

نمك و فلفل ..................به ميزان لازم

نان تست مكعبي خرد شده..............2 قطعه

روغن.................. براي سرخ كردن

پياز خلال شده................. 1 عدد

كره آب شده..............50 گرم

جعفري خرد شده...................... يك قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

گوشت را دوبار از چرخ رد كرده، سيب زميني پخته و رنده شده، آرد سفيد، آرد ذرت، جوز هندي رنده شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط و ورز داده تا چسبنده شود. نان تست‌ها را در روغن سرخ تا برشته شود. بعد از خنك شدن به اندازه يك گردو از مواد برداشته بين آن نان تست سرخ شده گذاشته، گلوله كرده و سرخ كنيد. در ظرف مورد نظر چيده، رويش خلال پياز كه فقط در روغن تفت داده و سبك شده ريخته روي كوفته‌ها و آب گوشت را اضافه در فر با درجه 175 سانتي‌گراد به مدت نيم ساعت بعد در آورده با كره آب شده و جعفري خرد شده ميل كنيد.

برچسب ها: کوفتهكوفته سيب زمينیطرز تهیه كوفته سيب زمينی تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است