آشپزباشی - فرخناز حاتمی
با نیمی از کره، پیاز و سیر را تفت دهید. آنگاه بیکن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
حالا اورگانو، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس با سیبزمینی مخلوط نمائید.
اینک کره را در تابه نچسبی گرم کنید. حالا مواد فراهم کرده را در تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید و روی حرارت ملایم آن را برشته کنید.
سپس آن را برگردانید تا ظرف دیگر نیز برشته شود. اکنون رست سیبزمینی و بیکن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارائید.