روشتهیه
مرغ را همراه با يك عدد پياز، نمك و فلفل بپزيد. سير را پوست بگيريد. جعفري، چغندر پوست گرفته خام، مغز گردو و سير را چرخ و كمي سرخ كنيد. به آن نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد و با آب مرغ مخلوط كنيد. برنج را آسياب و با آب سرد مخلوط و به خورش اضافه كنيد. خورش را روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد. مرغ را تكهتكه کرده و به خورش اضافه كنيد و به آن دارچين و آب نارنج بزنيد. وقتي خورش به غلظتی مانند فسنجان رسيد و جا افتاد، آماده سرو ميباشد. ميتوانید آن را با كته سرو كنيد.