آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
پیاز را با چاقوی تیز یا در دستگاه غذاساز خرد كنید و چنانچه پیاز خیلی آبدار بود، آن را به مدت یك ساعت روی پارچه تمیز نخی پهن كنید تا آب پیاز گرفته شود.
آنگاه روغن را در تابه مناسب و گودی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا پیاز را در روغن بریزید و قدری آن را هم بزنید. اكنون صبر كنید تا پیاز سبك و نرم شود.
آن گاه به آرامی آن را هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. اینك پیازداغ را در صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
یادآوری1: هنگام سرخ كردن، پیاز باید كاملاً در روغن غوطهور باشد تا پیاز داغ مطلوبی داشته باشید.