آشپزباشی- سرور چاووشی
ابتدا هر یك از گوجهفرنگیها را چهار قاچ كنید و داخل آنها را خالی نمائید. حالا گوجهفرنگیها را خرد كنید. آنگاه گوشت چرخكرده، پیاز، آرد نخودچی، آب، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسهای بریزید و مخلوط سازید تا به هم بچسبد. حالاجعفری، گشنیز و گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون هر بار قدری از مایه بردارید، به آن شكل دهید و در روغن سرخ نمائید. اینك شامی را در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه سس گوجهفرنگی
گوشته گوجهفرنگی را، كمی در روغن تفت دهید و روی حرارت ملایم نگه دارید تا بپزد. سپس دو عدد فلفل قلمی سبز را خرد كنید و به آن بیفزائید. همین كه سس كمی غلیظ شد، آماده مصرف است.