آشپزباشی
گوشت را همراه با پیاز، زردچوبه، فلفل و به میزان كافی آب، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گوشت بپزد. آنگاه نمك را بیفزائید و بگذارید آب گوشت كشیده شود و در حدود یك پیمانه آب داشته باشد. حالا گوشت را با گوشتكوب بكوبید و هراز گاهی قدری از آب باقیمانده به آن بیفزائید تا گوشت، نرم و لطیف شود.
پوست بادمجانها را بگیرید و خلالی خرد كنید. اكنون بادمجان، برنج و قدری آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد و آبش كشیده شود. همینكه مخلوط خنك شد، آن را در كاسه دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید و له كنید. سپس گوشت و مخلوط بادمجان را در قابلمه مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. كشك را هم بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید.
اینك روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود. بعد از روی اجاق بردارید و نعنا خشك را بیفزائید. حالا نیمی از آن را برای تزئین نگه دارید و زردچوبه، فلفل و نیمی از پیازداغ را با نعنا داغ و زعفران مخلوط كنید و 1 دقیقه روی حرارت تفت دهید و به مخلوط گوشت و بادمجان بیفزائید. اینك هلیم بادمجان را در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا داغ، كشك، زعفران و پیاز داغ، تزئین نمائید.