طرز تهیه
در قابلمهای پیازداغ، بلغور و برنج شسته را ریخته و مقداری آب اضافه کنید تا برنج و بلغور کاملاً بپزند. بعد از نرم شدن کامل برنج و کشیده شدن آب قابلمه، به مدت 3 تا 4 دقیقه با قاشق مواد را هم بزنید تا کاملاً شکفته شوند. آب مرغ را اضافه کرده و بعد از جوشیدن دوباره، 4 عدد کوفته را آرام در قابلمه قرار دهید. در این مرحله سبزی را نیزاضافه کرده و نمک و فلفل آش را اندازه کنید. نخود را نیز افزوده و صبر کنید تا آش جا بیفتد. آش را تزئین کرده و با نان لواش ترید (تلیت) کرده و نوش جان کنید.
طرزتهیه کوفته آش:
2 قاشق سوپخوری بلغور را شسته و به همراه گوشت، پیاز، فلفل و نمک ورز دهید. مواد را 4 قسمت مساوی کرده و گلوله کنید.
تزئین آش:
برای درست کردن پیازداغ، 4 عدد پیاز درشت را خلالی خرد کرده و با روغنمایع سرخ کنید. در آخر نعناع خشک را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. کره را در ماهی تابه ریخته و مقداری زردچوبه افزوده، تخمرغ ها را داخل روغن بریزید. تخممرغها نباید درسته بمانند بلکه با هم زدن مدوام بپزید و به دلخواه مقداری نمک بیافزایید. ماست کیسهای را با یکی دو قاشق آب جوش یکدست کرده و سیر رنده شده را اضافه کنید.