آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
در تابة مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. آنگاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سبزي را افزوده و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا 2 پيمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و آلوچه را به مرغ بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مرغ بپزد. اينك تخممرغها را در كاسهاي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد و در روغن بريزيد. تخممرغهاي سرخكرده و خرد كرده را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش، جا بيفتد. اكنون خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با چلو ميل كنيد.
درباره شوید خولی
خورش شوید خولی یک غذای محلی گیلان است گیلانی های عزیز این غذا را با اردک تهیه می نمایند شما در صورت دسترسی به اردک به جای مرغ از اردک استفاده نمایید به طبع خورش خوشمزه تر می گردد. نکته این غذت این است که آلوچه خشک را بدون خیس کردن از قبل به خورش اضافه نمایید .این خورش سرشار از خاصیت به خاطر مواد به کار رفته در آن می باشد امیدوارم که آن را تهیه نموده و از طعم و مزه آن لذت ببرید.