Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

كباب لبنانی

كباب لبنانی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

3 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت چرخ كرده.....................400 گرم

پياز رنده شده آب گرفته...................یک‌چهارم پيمانه

سير له شده.....................3 حبه

فلفل دلمه‌اي يا فلفل سبز رنده‌شده............یک‌چهارم پيمانه

گشنيز..............یک‌چهارم پيمانه

آرد سفيد..................1 قاشق سوپخوري

نمك...................به مقدار لازم

فلفل سياه.....................به مقدار لازم

روغن زیتون.....................به مقدار لازم

 

مواد لازم دورچين كباب:

پياز خلال شده.....................1 پيمانه

گوجه‌فرنگي خرد شده......................یک‌دوم پيمانه

فلفل دلمه‌اي يا فلفل سبز تند......................یک‌سوم پيمانه

نمک.....................به مقدار لازم                                          

اب لیمو....................2 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

گوشت چرخ كرده را با پياز، سير، فلفل سبز، گشنيز، آرد، نمك و فلفل سياه در ميكسر با هم مخلوط كنيد. مخلوط گوشت را در سيخ‌هاي چوبي قرار دهيد و روي آن را روغن زيتون بماليد و در سيني مخصوص فر قرار دهيد. سيني فر را به مدت 30 دقيقه در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد بگذاريد. مواد دورچين را آماده كنيد: پياز را تفت دهيد و فلفل دلمه‌اي و گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد تا زماني كه آب آن خشك شود. نمک و آبلیمو را اضافه کنید. مواد دورچين را روي نان قرار دهيد، سپس كباب‌هاي پخته شده را با مقداري گشنيز خرد شده تزئين كنيد.

برچسب ها: کبابكباب لبنانیطرز تهیه كباب لبنانی تعداد بازديد: 393 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است